Retur Och Utbyte

Att returnera ett objekt kunde inte vara enklare. Prova dina inköp på ditt eget hem och om du behöver skicka tillbaka dem, har du 14 dagar från det datum du mottog din order för att byta eller återvända.

Se till att dina föremål returneras nya, oanvända och withour online butik och designer plagg taggar fortfarande fäst. Returer som inte uppfyller vår policy accepteras inte och skickas tillbaka till kunden.

Kontakta vår kundvårdsteam om du har ytterligare frågor.

Återkommer ditt köp

1. Be om ett RMA-nummer (Return Merchandise Authorization) inom 14 dagar från mottagandet av din beställning.

2. Logga in på ditt konto och under Mina beställningar, välj det ordernummer som innehåller de artiklar du vill returnera.

3. Klicka på knappen SKAPA EN RETUR / UTBYTE och följ stegen

4. Markera rutan för att godkänna vår Returerpolicy. Vi skickar sedan ett e-postmeddelande som innehåller din RMA (Returns Merchandise Authorization) och kurirreferensnummer.

För att säkerställa att din avkastning omfattas av vår kostnadsfria returpolicy, skicka den tillbaka från samma land som den levererades till. Beställningar som skickas tillbaka från en annan destination kan medföra ytterligare avgifter och försenas i tullen.

Vi föredrar att artiklar returneras till oss via vår egen tjänst så att de är skyddade och försäkrade. Du kan returnera med alla säkra medel, men vi kan inte acceptera ansvar.

Motta en återbetalning

Din återbetalning krediteras den ursprungliga betalningsmetoden eller som butikskredit till ditt konto.

hyresavtal notera att återbetalningar kan ta upp till 10 arbetsdagar att visa på ditt konto på grund av varierande behandlingstider mellan betalningsleverantörer.

Vår policy

Alla artiklar måste returneras nya, oanvända och med hela vår hemsida och designerplagg taggar fortfarande bifogade. Returer som inte uppfyller vår policy kommer inte att accepteras och skickas tillbaka till kunden.

Upprepad retur

Vi erbjuder en flexibel returpolitik för att göra din online shopping upplevelse ännu enklare. Vi övervakar antalet avkastningar som kunderna gör och fortsatta avkastningar kommer att flaggas och eventuellt nekas efter eget gottfinnande eller leda till att ditt konto stängs.

Sena avkastningar

Ditt köp ska skickas tillbaka till oss inom 28 dagar efter din beställning.

Skor

När du försöker på skor, var snäll och försiktig så att du inte skrapar på sålarna eller markerar skoboxen. Returer måste även innehålla dammsugar och lådor, eftersom dessa anses vara en del av produkten. Placera skoplådan i en annan låda för att förhindra skador vid frakt.

Felaktiga varor

Varorna klassificeras som felaktiga om de mottas skadade, eller där ett tillverkningsfel uppkommer inom sex månader efter inköpet. Föremål som är skadade på grund av normalt slitage anses inte vara felaktiga.

Om ditt föremål är felaktigt när du mottar det, kan du returnera det för återbetalning. Be om ditt RMS-nummer (Return Merchandise Authorization) och returnera de felaktiga varorna till oss inom 30 dagar från den dag du mottog dem.